Uitvaartbegeleiding

Uitvaartverzoring Emans

Afscheid betekent helaas loslaten. Als u de uitvaart voor u of uw dierbare laat verzorgen door Uitvaartverzorging Emans bent u er zeker van dat het een warme, persoonlijke en speciale uitvaart wordt. Uitvaartverzorging Emans komt uit de regio, en heeft ervaring in de regio Haarlemmermeer. En weet daarom precies wat er nodig is om een uitvaart zo uniek en bijzonder mogelijk te maken.

Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart help ik bij het ondersteunen en verbinden  van de juiste aspecten.

Blue White Image Dirk Jan
shutterstock 383826784

Na de uitvaart

Een uitvaart is vaak een van de zwaarste momenten. U heeft afscheid moeten nemen van een dierbare en dat betekend vaak dat er een emotionele periode aanbreekt.

Ook na de uitvaart staat Uitvaartverzorging Emans nabestaande bij om ook deze periode zo zorgeloos mogelijk door te komen zodat verwerking in alle rust kan beginnen.

Een uitvaart gaat altijd gepaard met wensen. Soms is er tijd om over een uitvaart na te denken, en soms helaas niet. In beide gevallen is het heel belangrijk dat er aan wensen voldaan wordt. Ik zie het als mijn roeping deze wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Een wensgesprek met Uitvaartverzorging Emans geeft informatie, inspiratie. en bovenal vertrouwen.

Want rust en houvast zijn belangrijk in een emotionele periode die onvermijdelijk komt.

Een uitvaart regelen is lastig, ik ben mij daar zeer van bewust. Of het nu gaat om voorzieningen voor culturele en religieuze tradities, repatriëring naar het buitenland, een uitvaartverzekering, een testament, de vragen zijn eindeloos. Graag raad ik dan ook aan om contact met mij op te nemen, zodat ik u passende verder kan helpen. Ook voor praktische vragen.