Uitvaartbegeleiding

Uitvaartverzorging Emans

Wanneer u het afscheid van u of uw dierbare laat verzorgen door Uitvaartverzorging Emans, bent u er zeker van dat het een warme, authentieke en speciale uitvaart wordt. Uitvaartverzorging Emans komt uit en is bekend met de regio, Ook daarbuiten ben ik goed bekend met de vele verschillende mogelijkheden. Daardoor weet ik precies hoe we, samen of alleen, een uitvaart zo uniek en bijzonder mogelijk te maken.

Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart blijf ik paraat om uw wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken.

U kunt uw wensen al aangeven via het wensendocument

Wensengesprek

Dirk Jan Emans WV Productions 12 van 46

Een uitvaart gaat altijd gepaard met wensen en voorkeuren. Soms is er tijd om over een uitvaart na te denken, en soms helaas niet. In beide gevallen is het belangrijk dat er aan de wensen voldaan wordt. Dat zorgt voor een goede herinnering en maakt een goed begin om rouw en verdriet een plek te geven.

Na de uitvaart

De afloop van een uitvaart is vaak een van de zwaarste momenten.                                                                             U heeft afscheid moeten nemen van een dierbare en dat betekend vaak dat er een emotionele periode aanbreekt.

Ook na de uitvaart staat Uitvaartverzorging Emans nabestaande bij om ook deze periode zo zorgeloos mogelijk door te komen zodat verwerking in alle rust kan beginnen.
Neem vrijblijvend contact op

Een uitvaart regelen is lastig, ik ben mij daar zeer van bewust. Of het nu gaat om voorzieningen voor culturele en religieuze tradities, repatriëring naar het buitenland, een uitvaartverzekering, een testament, de vragen zijn eindeloos. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik help u graag bij uw vragen.

white rose
Scroll naar boven