Dirk-Jan

Uitvaartverzorger met warmte en aandacht.

“Ik geloof dat iedereen authentiek is en derhalve ook een authentiek, passend en mooi afscheid verdient. Het leven bestaat uit een verzameling van herinneringen en ik vind het belangrijk dat het afscheid niet alleen authentiek een eervol is, maar ook zeker blijvende herinnering bij de nabestaanden. Het is een cliche maar wel mijn motto, “achter iedere traan van afscheid schuilt een glimlach van herinneringen”

En die herinneringen moeten vastgehouden worden.

Over Dirk-Jan

Ik ben Dirk-Jan Emans en sinds mijn geboorte woonachtig in Hoofddorp. Na enkele omzwervingen binnen de Haarlemmermeer, woon ik op dit moment met mijn gezin, bestaande uit Brenda en onze twee zoons Collin en Jack, in mijn ouderlijk huis, midden in Hoofddorp. Helaas heb ik veel te vroeg afscheid moeten nemen van mijn ouders. Dat maakt de cirkel voor mij wel rond. Nu kan ik op dezelfde plaat, met dezelfde onmetelijke liefde zoals ik die zelf ervaren heb tijdens mijn opvoeding, zijn voor mijn eigen gezin.

Deze “warme” achtergrond zorgt ook voor de manier waarop ik op dit moment in het leven sta.

Bekenden omschrijven mij vaak als “Dirk-Jan is Dirk-Jan“, realistisch, goudeerlijk, alles vanuit gevoel en vooral iemand op wie we altijd kunnen rekenen, waar, wanneer en in welke situatie dan ook.

Ieder leven begint onschuldig en wordt door degene gemaakt tot wat het is. Het leven mag daarom gevierd worden, té waardevol om af te doen als iets “standaards”. Helemaal wanneer het gaat om een jouw dierbare.

Ervaringen uit en met mijn huidige kijk op het leven, sta ik mensen graag op mijn manier bij in de situatie na een overlijden. Om tijdens een trieste, soms chaotische tijd houvast te kunnen bieden en een gids te kunnen zijn in alle mogelijkheden die deze tijd biedt. Om daarmee de band met de dierbare te eren en dat te laten verworden tot iets oneindigs.

Adres

Birkholm 162,
2133 CJ Hoofddorp

Telefoon & Email

(023) 56 11 7 29
info@uvemans.nl