Authentiek en eigentijds

Uitvaartzorg, afscheid nemen vanuit je hart.

Misschien niet de meest spectaculaire of  uit de toon springende slogan maar wel een die staat, waar ik voor sta. 

Begaan met ieders emotie van dat moment en tegelijkertijd op realistische wijze prioriteiten uit handen nemen. Oprechte betrokkenheid dat verder gaat dan enkel het logistieke aspect en daarmee zorgt voor dat ene beetje meer. 

Vertrouwd…veilig en authentiek zodat er met elkaar eerbiedwaardig en eerzaam afscheid genomen kan worden van een dierbare.

Dat is waar ik voor sta en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Iedereen is namelijk uniek.

uitvaartverzorgingemans.nl

Afscheid

Ieder leven kent hoogte- en dieptepunten en de verschillende gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat ik nu ben waar ik ben.

Zelf houd ik ervan als mensen zijn zoals ze zijn. Authentiek, geen poespas, gewoon zoals ZIJ zijn. Op zo’n manier is het echt…precies zoals iemand is. Gebaseerd op mijn ervaringen toen ik zelf begeleiding nodig had na het verlies van dierbare(n) en mijn huidige kijk op het leven, sta ik mensen graag bij in de nieuwe realiteit waarin zij zich bevinden na een overlijden. 

Afscheid is geen loslaten

Wanneer ik mensen begeleid bij het afscheid van een dierbare, is authenticiteit het uitgangspunt waaruit we samen het afscheid samenstellen.

Een afscheid volledig in de gedachte van u zelf of uw dierbare.  Precies zoals  diegene het liefst herinnert wil worden. 

Waarbij nabestaanden aan het begin staan om hun dierbare op een andere manier “vast te houden”

Hoe dan ?

Door niet alleen de onvermijdelijke zaken die bij het moment horen te verzorgen maar ook houvast bieden in de emotionele en (onbekende) tijd na een overlijden.

De garantie hebben te vertrouwen op iemand die je volledig bijstaat in de situatie, welke je niet dagelijks meemaakt maar wel zo volmaakt mogelijk wilt vervullen.

Nét even dat beetje meer in een periode wanneer je dat nodig hebt.

Dirk Jan Emans WV Productions 34 van 46

Adres

Birkholm 162,
2133 CJ Hoofddorp

Telefoon & email

(023) 56 11 7 29
(06) 48 38 02 48
info@uvemans.nl

Scroll naar boven