Dirk-Jan

Uitvaartverzorger met warmte en aandacht.

“Ik geloof dat iedereen authentiek is en derhalve ook een authentiek, passend en mooi afscheid verdient. Het leven bestaat uit een verzameling van         

                            herinneringen en ik vind het belangrijk dat het afscheid niet

     alleen authentiek een eervol is, maar ook zeker blijvende herinnering bij  

 nabestaanden. Het is misschien cliche maar in de kern meer dan waar, 

“iedere traan van afscheid herbergt een goed gevoel aan herinnering”

En die herinnering is eindeloos

Over Dirk-Jan

Ik ben Dirk-Jan Emans en sinds mijn geboorte woonachtig in Haarlemmermeer. Na op verschillende plaatsen binnen Haarlemmermeer gewoond te hebben, woon ik op dit moment met mijn gezin, bestaande uit Brenda en onze twee zoons Collin en Jack, in mijn ouderlijk huis, midden in Hoofddorp.

Helaas heb ik veel te vroeg afscheid moeten nemen van mijn ouders. Dat ik nu in mijn ouderlijk huis woon,  maakt de cirkel voor mij wel rond. Nu ik er, op dezelfde plaats, met dezelfde onmetelijke liefde zoals ik die zelf ervaren heb tijdens mijn opvoeding, er zijn voor mijn eigen gezin.

Deze “warme” achtergrond zorgt ook voor de manier waarop ik op dit moment in het leven sta.

Bekenden omschrijven mij vaak als “Dirk-Jan is Dirk-Jan“, realistisch, goudeerlijk, alles vanuit gevoel en vooral iemand op wie we altijd kunnen rekenen, waar, wanneer en in welke situatie dan ook.

Ieder leven begint onschuldig en wordt door degene gemaakt tot wat het is. Daarom mag het leven gevierd worden en is het té waardevol om af te doen als iets “standaards”.

Helemaal wanneer het gaat om een jouw dierbare.

Gebaseerd op eigen ervaringen (lees: een waardevolle begeleiding bij een overlijden van een dierbare) en met mijn huidige kijk op het leven, sta ik mensen graag op mijn eigen manier bij in de situatie na een overlijden. 

Houvast bieden tijden een emotionele en vaak chaotische periode en daarin een gids te zijn binnen alle mogelijkheden die deze tijd biedt. Om samen met de nabestaanden diezelfde mogelijkheden te gebruiken om de band met de dierbare te eren en te laten verworden tot iets oneindigs.

Adres

Birkholm 162,
2133 CJ Hoofddorp

Telefoon & Email

(023) 56 11 7 29
info@uvemans.nl

fotoshoot 2