Uitvaartverzorging eigentijds, authentiek

“Ik geloof dat iedereen authentiek is en derhalve ook een authentiek, passend en mooi afscheid verdient. Het leven bestaat uit een verzameling vanherinneringen en ik vind het belangrijk dat het afscheid niet alleen puur een eervol is, maar ook zeker voor een blijvende herinnering bij nabestaanden zorgt. Het is misschien cliché maar in de kern meer dan waar..

“Een traan van afscheid herbergt een goed gevoel aan herinnering”

En die herinnering is eindeloos

Afscheid

Ieder leven kent hoogte- en dieptepunten en de verschillende gebeurtenissen hebben er voor gezorgd dat ik nu ben waar ik ben.

Zelf houd ik er van als mensen zijn, zoals ze zijn. Authentiek, geen poespas, gewoon zoals ZIJ zijn. Op zo’n manier is het echt…precies zoals iemand is.

Gebaseerd op mijn eigen ervaringen toen ik zelf begeleiding nodig had na het verlies van dierbare(n) en mijn huidige kijk op het leven, sta ik mensen graag bij in de nieuwe realiteit waarin zij zich bevinden na een overlijden. 

Afscheid is geen loslaten

Als mensen mij vragen hen te begeleiden bij het afscheid nemen van een dierbare, is authenticiteit het uitgangspunt van waaruit we het afscheid organiseren. Volledig in gedachte van de overledene en hoe nabestaanden hem of haar willen herinneren. Waarbij nabestaanden aan het begin staan om in de nieuwe situatie, hun dierbare op een andere manier “vast te houden”.

Hoe dan ?

Door niet alleen de onvermijdelijke taken van het moment te verzorgen maar daarbij houvast te bieden in een emotionele en vaak onbekende tijd na een overlijden.

De garantie hebben te vertrouwen op iemand die je volledig bijstaat in de situatie, welke je niet dagelijks meemaakt maar wel zo volmaakt mogelijk wilt vervullen.

Dirk Jan Emans WV Productions 34 van 46

Adres

Birkholm 162,
2133 CJ Hoofddorp

Telefoon & email

(023) 56 11 7 29
(06) 48 38 02 48
info@uvemans.nl

Scroll naar boven