Het afscheid

Uitvaarverzorging Emans | Het afscheid

Voor iedereen een eervolle uitvaart, en voor een eerlijke prijs. Een uitvaart die past bij het leven waarvan afscheid wordt genomen. Duurzaam, traditioneel een digitaal thema of juist met aandacht voor een speciaal soort muziek, omdat diegene daar zo van hield. 

Wanneer er afscheid wordt genomen mag er geen beperking zijn. Er samen zijn, zorgen voor elkaar is een groot goed.  Voor het samenstellen van een afscheid geheel naar eigen wens en enkele mogelijkheden daartoe, verwijs ik naar de tarieven pagina voor meer informatie.

Naast de verschillende mogelijkheden om een afscheid vorm te geven, bied ik ook een afscheid in de basis. Niet minder eervol en net zo intiem. Hieronder de vanaf prijzen voor een afscheid : 

Crematie | € 1.999,-

Bovenstaand pakket is exclusief rouwkaarten en eventuele mortuariumkosten na overlijden in een hospitaal.

Begrafenis | € 1.500,-

Bovenstaand pakket is exclusief rouwkaarten en eventuele mortuariumkosten na overlijden in een hospitaal. De kosten van het graf en het gebruik maken van de faciliteiten van de begraafplaats vallen hierbuiten.

Voor beide pakketten verzorgt UV Emans een transparant overzicht van de kosten voor de uitvaart en zal deze ook bij het maken van afspraken communiceren.

Uitvaartverzorging Emans staat voor het eerlijk en samen, duidelijk en in goed overleg met betrokkenen verzorgen van een afscheid. Met elkaar bespreken we de mogelijkheden en daar komt een eerlijke begroting tegenover te staan.