Het afscheid

Uitvaarverzorging Emans | Het afscheid

Voor iedereen een menswaardig afscheid. Een uitvaart die past bij het leven waarvan afscheid wordt genomen. Duurzaam, traditioneel, met een digitaal thema of juist met aandacht voor een speciaal soort muziek, omdat diegene daar zo van hield. 

Wanneer er afscheid wordt genomen mag er geen beperking zijn. Er samen zijn, zorgen voor elkaar is een groot goed.  Graag bekijk ik de wensen en mogelijkheden om aan de hand daarvan zo een afscheid samen te stellen geheel naar eigen wens en passend bij diegene waar afscheid van genomen wordt. 

Naast de verschillende mogelijkheden om een afscheid vorm te geven, bied ik ook een afscheid in de basis. Niet minder eervol en net zo intiem. Hieronder de vanaf prijzen voor een afscheid : 

Crematie | € 1.495,-

Bovenstaand pakket is exclusief rouwkaarten en eventuele mortuariumkosten na overlijden in een hospitaal.

Begrafenis | € 1.875,-

Bovenstaand pakket is exclusief rouwkaarten en eventuele mortuariumkosten na overlijden in een hospitaal. De kosten van het graf en het gebruik maken van de faciliteiten van de begraafplaats vallen hierbuiten.

Uitvaartverzorging Emans staat voor het eerlijk en samen, duidelijk en in goed overleg met betrokkenen verzorgen van een afscheid. 

Aan de hand van uw wensen stellen wij de uitvaart samen en ontvangt u vooraf een begroting. Zo heeft u direct een transparant beeld van de kosten van het gewenste afscheid.