- uitvaartverzorging -

Log white tree
Emans wit

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt

Voor een echte eerzame en betrokken begeleiding welke zorg draagt voor ondersteuning en troost

taylor grote 347601 unsplash 1024x682 1

Wensengesprek

Op welke manier wilt u herinnert worden ? Zullen we het daar eens vrijblijvend over hebben ? 

artem maltsev 1318976 unsplash 1024x683 1

Regelen

Alle administratieve als organisatorische zaken neem ik u uit handen. 

christian fregnan 1393575 unsplash 1024x683 1

Ondersteuning

Niet alleen in aanloop naar maar ook na het afscheid blijf ik beschikbaar voor ondersteuning.

mayron oliveira 1224441 unsplash 1 1024x683 1

Uitvaart

Afscheid nemen is altijd moeilijk. Samen zorgen we voor herinneringen die oneindig gekoestert blijven.

fotoshoot 2jpg scaled

023- 56 11 7 29       24/7 bereikbaar

Over Dirk-Jan Emans

Ik ben Dirk-Jan Emans en sinds mijn geboorte woonachtig in Hoofddorp. Na enkele “omzwervingen” binnen de Haarlemmermeer, woon ik op dit moment met mijn gezin, bestaande uit Brenda en onze twee zoons Collin en Jack, in mijn ouderlijk huis. Helaas heb ik veel te vroeg afscheid moeten nemen van mijn ouders. Daarmee is de cirkel voor mij wel rond. Nu kan ik er, met dezelfde onmetelijke liefde zoals ik die zelf ervaren heb tijdens mijn opvoeding, zijn voor mijn eigen gezin.

Deze “warme” achtergrond zorgt er ook voor hoe ik op dit moment in het leven sta. Bekenden omschrijven mij vaak als “Dirk-Jan is Dirk-Jan“, realistisch, goudeerlijk, alles vanuit gevoel en vooral iemand op wie we altijd kunnen rekenen, waar, wanneer en in welke situatie dan ook.

Ieder leven begint onschuldig en wordt door degene gemaakt tot wat het is. Het leven mag daarom gevierd worden, té waardevol om af te doen als iets “standaards”. Helemaal wanneer het gaat om een jouw dierbare.

Ervaringen uit en met mijn huidige kijk op het leven, sta ik mensen graag op mijn manier bij in de situatie na een overlijden. Om tijdens een trieste, soms chaotische tijd houvast te kunnen bieden en een gids te kunnen zijn in alle mogelijkheden die deze tijd biedt. Om daarmee de band met de dierbare te eren en dat te laten verworden tot iets oneindigs.

quote blue

Contact

Tegenover iedere emotie bij afscheid, staat een relikwie aan hartstocht
- Dirk-Jan

Voor een vrijblijvende afspraak, of gewoon om eens te praten over het nemen van (een) afscheid, kunt u mij bereiken via een bericht hier op de site of direct via onderstaand telefoonnummer.

contact

[contact-form-7 id="525" title="Contactformulier 1"]

1 gedachte over “Home”

  1. Els en familie

    In een stormachtige week, na het overlijden van onze moeder, oma en omi , werden wij door Dirk Jan begeleid en ondersteunt om onze moeder een mooi en warm afscheid te geven. Empathie, betrokkenheid en rust straalde je uit wat je overbracht op onze familie. Dit gaf ons een veilig en vertrouwd gevoel. Duidelijkheid over de ceremonie en inbreng van ideeën hiervoor. Namens de familie danken wij je voor de steun en begeleiding bij dit mooie en warme afscheid, want het is ook dankzij jou geworden zoals wij dit ook voor ogen hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven